Lagerstyring til små og mellemstore virksomheder

Effektiv og struktureret lagerstyring er kernen i enhver succesfuld virksomhed med varen i centrum. For uden det forkromede overblik over din lagerbeholdning, spilder du en masse ressourcer på at finde de rigtige varer til dine ordrer, og du risikerer at bestille varer hjem for sent – eller alt for mange, som du ikke kan få afsat.

 

Det er derfor afgørende for dig at optimere din lagerstyring. Og det gør du bedst med et cloud-baseret lagerstyringssystem, da det automatisk opdaterer din varebeholdning så snart et indkøb eller salg har fundet sted. På den måde eliminerer du unødvendige omkostninger, minimerer fejl og skaber en smidig arbejdsgang fra indkøb til levering med effektiv lagerstyring.

 

PRØV GRATIS

Lagerstyring til små og mellemstore virksomheder

Lagerstyring: Derfor er det vigtigt

Lagerstyring er en essentiel komponent i din virksomheds forsyningskæde og daglige drift. Kogt helt ind til benet, består lagerstyring af at overvåge, kontrollere og organisere lagervarer fra indkøb til salg. 

 

Mere konkret omfatter lagerstyring funktioner som sporing af lagerbeholdningen, ordrestyring, varemodtagelser, optællinger, registrering af varebevægelser, indkøbsstyring m.m. Den optimale lagerstyring bidrager især til at reducere overskudslager og manglende varer, hvilket fører til bedre driftsprocesser og en stærkere bundlinje for din virksomhed.

 

Effektiv lagerstyring sikrer bl.a. at:

Du har den rette mængde varer tilgængelige på det rette tidspunkt

Du har den rette mængde varer tilgængelige på det rette tidspunkt

Dine omkostninger minimeres

Dine omkostninger minimeres

Kundetilfredsheden vedligeholdes

Kundetilfredsheden vedligeholdes

Din lagerplads optimeres

Din lagerplads optimeres

Hvorfor Rackbeats lagerstyringssystem?

Rackbeats hovedformål er at gøre lagerstyring så problemfri som muligt. Vores brugervenlige lagerstyringssystem giver dig mulighed for at have fuldstændig kontrol over din lagerbeholdning og forsyningskæde samt indrette dine produktoversigter, så de passer til dine arbejdsgange. Helt konkret optimerer Rackbeat din lagerstyring ved at give dig:

Realtime-opdateringer på varebevægelserne

Dit lagersystem vil automatisk opdatere varebeholdningen for samtlige varer, der har bevæget sig fra én position til en anden, når et indkøb eller salg  bliver registreret. Du vil således altid have et øjebliksbillede af, hvad du har liggende, på vej til lageret eller sendt afsted til kunden.

 

 

Realtime-opdateringer på varebevægelserne
Genbestillingspåmindelser

Du undgår restordrer, når du angiver en minimumslagerbeholdning for dine varer i systemet. Så snart beholdningen for en given vare rammer dette antal, vil du modtage en påmindelse om, at det er tid til at bestille mere hjem til dit lager. Og du kan ovenikøbet få hjælp til at finde din minimumslagerbeholdning ved at kigge på dine indkøbs- og salgsrapporter i Rackbeat.

Genbestillingspåmindelser
Indkøbsstyring

Du modtager en genbestillingspåmindelse, der fortæller dig, at du skal have tanket op på en specifik vare. Det kan du heldigvis klare med det samme ved at lægge en bestilling hos en af dine leverandører og angive en ønsket leveringsdato. Herefter kan du så følge statussen på din indkøbsordre i bestillingsoversigten og registrere varerne, når de ankommer til lageret.

Indkøbsstyring
Lokationsstyring

Du kan spare en hel del tid på ordrehåndteringen og registreringen af varebevægelserne, når du har det digitale overblik over dine vareplaceringer. Du kan nemlig oprette alle de lagerlokationer, som du har brug for, samt inddele de enkelte lokationer i niveauer, så du altid ved, hvor meget du har liggende på hvert afsnit af dit lager.

Lokationsstyring
Lagerstyring - og alle de andre funktioner

Lagerstyring - og alle de andre funktioner

Rackbeat løfter din lagerstyring til et helt nyt niveau ved ikke blot at fokusere på varebeholdningen, lagerlokationerne og indkøbene, men også ved at tilbyde en omfattende pakke af funktioner, der sætter din virksomhed i førersædet for optimal drift og vækst.

Du kan nemlig også integrere lagersystemet med dine andre applikationer, såsom webshoppen og regnskabssystemet, sende dine fakturaer til kunden, klare ordrehåndteringen, optimere din produktion og meget mere. Vi har i den forbindelse lavet en oversigt over Rackbeats vigtigste funktioner, så du kan få et indblik i, hvor mange områder, der påvirkes direkte, eller indirekte, af din lagerstyring. 

Se Rackbeats funktioner

Cta Image

Optimer din forretning med integreret lagerstyring

Når du kobler din lagerstyring sammen med andre forretningssystemer, såsom regnskabssystemet, webshoppen, fragtsystemet og point-of-sale (POS), vil både din lagerstyring og dine generelle arbejdsgange blive langt mere effektive. Den sømløse forbindelse fra lagerstyringen ud til dine andre vitale værktøjer sikrer en gnidningsfri informationsstrøm mellem afdelinger. Integreret lagerstyring resulterer i forbedret lagerpræcision, minimerede omkostninger, bedre ordrehåndtering og optimeret kundeservice. 

Er du klar til at opdage, hvordan integreret lagerstyring kan løfte din virksomhed? Udforsk vores brede udvalg af integrationer og find de perfekte partnere, der kan hjælpe dig med at opnå en fejlfri og forbedret drift. Besøg vores integrationside for at lære mere om, hvordan du kan gøre din lagerstyring endnu stærkere.

Se vores integrationer

Udvid din lagerstyringsviden med Rackbeats ordbog

Er du faldet over et besværligt begreb relateret til lagerstyring, som du savner en forklaring på? Besøg vores omfattende lagerstyringsordbog, hvor vi uddyber de vigtigste termer og vendinger inden for lagerstyring. Vores ordbog er designet til at hjælpe dig med at forstå de komplekse aspekter af lagerstyring, så der ikke går en eneste stavelse tabt.

 

Uanset om du er ny i branchen eller en erfaren professionel, er vores lagerstyringsordbog en værdifuld ressource for alle, der ønsker at forstå og optimere deres lageroperationer.

 

Dyk ned i Rackbeats ordbog
Udvid din lagerstyringsviden med Rackbeats ordbog

Prøv effektiv lagerstyring gratis

 

Du kan prøve Rackbeats forskellige funktioner i 14 dage dage – helt gratis og uden bindinger. Når du tilmelder dig en gratis bruger, anbefales det, at du klikker feltet af “Opret med demodato.” Dermed skal du ikke bruge tid på at oprette dine egne produkter, leverandører, salgsordrer, fakturaer osv., men kan i stedet fokusere på at få en grundig forståelse for, hvordan systemet kan hjælpe din forretning.

 

PRØV GRATIS